Обявиха конкурс за директор на общинско предприятие "Паркинги и пазари"

Конкурс за длъжността „директор“ на общинско предприятие „Паркинги и пазари“ обяви Община Добрич.

Обявиха конкурс за директор на общинско предприятие "Паркинги и пазари"

Основна цел на длъжността е да организира, ръководи, контролира и координира цялостната дейност на предприятието, съобразно действащото законодателство, решенията на Общинския съвет в Добрич и заповедите на кмета на Общината.



Кандидатите трябва да са с висше образование, образователно-квалификационна степен „магистър”, в направление право и/ или икономика или професионална област „Технически науки“. Трябва да имат 6 години професионален опит по специалността. Допълнителни изисквания са да познават и прилагат законовите и подзаконовите нормативни актове, да планират, организират и контролират дейности, свързани с изпълнение на преките си задължения. Трябва да могат да работят в екип, да анализират, синтезират и вземат решения. Да притежават обективност на преценката и комуникативни способности и умения за решаване на нестандартни проблеми и ситуации.

Конкурсът ще се проведе в три етапа: допускане по документи, тест и събеседване. 

Документите се подават лично от кандидата или чрез негов пълномощник в Община Добрич, крайният срок е 25 февруари. Необходимите документи и подробности около провеждането на конкурса са публикувани на сайта на Общината.