Съветниците на Община Добричка ще заседават в последния ден от месеца

Заседанието ще започне в 10:00 часа в залата на общината, като в проекта за дневен ред са включени 24 точки.

Съветниците на Община Добричка ще заседават в последния ден от месеца

В рамките на заседанието ще бъдат внесени докладни записки и протоколи за изразходване на средства, представляващи 30% от отдаването под наем на общински имоти за 19 населени места с кметски наместник.


Отчет за дейността на ДОбС и неговите постоянни комисии през второто шестмесечие на 2018 година внася председателят му Донко Марев.

В дневния ред е включен плана за реализация на Общинската програма за младежта за периода 2013- 2020г., за 2019 година и отчет, относно дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни през 2018 година.

Съветниците ще трябва да дадат своя вот за предоставяне и актуализиране на ползването на земеделски земи с НТП „пасище, мера” на територията на община Добричка за стопанската 2019/2020 г.

В дневния ред са включени още Издръжката на новоразкрити младежки клубове в община Добричка, продажба на недвижими имоти и съгласие за допускане изработването на проекти за изменение на Подробния устройствен план в План за регулация и застрояване.