Безплатен запис в студио и още куп награди за най-добрите в „Добруджа търси талант“

Народно читалище „Добрич - 2017“ започва реализацията на първия си голям проект за 2019 година - „Добруджа търси таланти“. Шоуто ще се проведе във всички общини на област Добрич, както вече съобщихме, то е под патронажа на областния управител Красимир Кирилов.

Безплатен запис в студио и още куп награди за най-добрите в „Добруджа търси талант“

Форматът ще започне първо от Община град Добрич и ще се състои в общински младежки център „Захари Стоянов“. Кастингът ще бъде на 25 февруари от 10 до 19 часа. Самият конкурс ще се състои на следващия ден – 26 февруари, от 18 часа. 



Възрастови ограничения няма. Изпълнителите имат пълна творческа свобода и е допустимо изпълнение във всички жанрове, изкуства и пърформанси. Времетраенето на изпълнението е до 5 минути.

Журито е с председател адвокат Милен Кадикянов и членове Виржиния Георгиева - главен експерт "Протокол и връзки с обществеността" при Областна администрация, и Милан Илиев – собственик на звукозаписно студио „19“. 

На място всеки участник попълва декларация за участие. За индивидуални изпълнители таксата за участие е 15 лв., а за груповите изпълнения - в зависимост от броя участници, но не по-висока от 50 лв. общо. За изпълнителите от детски градини и начален курс участието е напълно безплатно. 

Всеки изпълнител сам си осигурява акомпанимента и всички необходими пособия. Желателно е представител на груповите изпълнения да се свърже с организаторите на тел. 0898 583475 до 22 февруари, за да уточнят какво е необходимо за тяхното сценично изпълнение.

Победителите ще участват в заключителния тур заедно с победителите от другите общини в областта. Датите за другите общини от област Добрич ще бъдат обявени до 20 февруари.

Наградният фонд включва безплатен запис на песен в студио и много други награди.