Община Добричка удължава срока за избор на здравен медиатор

До 26 февруари се удължава срокът за избор на един здравен медиатор, съобщават от Община Добричка.

Община Добричка удължава срока за избор на здравен медиатор

Работното място е в Карапелит, за него могат да кандидатстват лица от селото и съставните села Алцек, Воднянци, Хитово, Фелдфебел Денково, Подслон, Поручик Гешаново, Енево, Медово, Бенковски.



Необходимите документи, изисквания към кандидатите, както и кратко описание на длъжността „Здравен медиатор” може да бъдат намерени на сайта на Община Добричка и в съответното кметство. Дата, час и място на провеждане на конкурса ще бъдат обявени допълнително, след изтичане на срока за кандидатстване.

Образец на заявлението се получава в деловодството на Община Добричка. Документът може да се изтегли и от интернет страницата на Общината на адрес: www.dobrichka.bg. Комплектът документи може да се подаде и електронно на адрес: obshtina@dobrichka.bg до 17 часа на 26 февруари.

Изискванията към кандидатите са да имат завършено минимум средно образование, да принадлежност към местна уязвима етническа общност, да познават здравните и социални проблеми на общността. Трябва да владеят езика на общността, да имат много добри комуникативни умения, да притежават компютърна грамотност (MS Word, Internet, електронна поща). Предимства са познанията и опитът в социалната и здравната сфера, притежаване на свидетелство за управление на МПС категория С, както и постоянен и настоящ адрес в някое от посочените села.