4 000 лв. дариха за Христо Кунчев бивши съседи, всички покани за благотворителния концерт са продадени

Христо Кунчев от Добрич, който се нуждае от трансплантация на бъбрек, изказва искрени благодарности на свои бивши съседи за направено дарение от 4 000 лева за лечението му.

4 000 лв. дариха за Христо Кунчев бивши съседи, всички покани за благотворителния концерт са продадени

Около 13 години живях на ж.к. “Балик” 54, вх. А. През повечето време аз или жена ми бяхме домоуправители, сподели за Добрич Онлайн Христо Кунчев. Антена на мобилен оператор е била поставена на покрива на блока, чрез която се получават постоянни приходи.


На общото събрание на входа всички единодушно са решили да дарят за лечението ми сумата от 4 000 лева, събрана от тази антена, каза Христо Кунчев. Решения между съседи в блокове не се взимат лесно, но в този случай всички единодушно са дали своето съгласие сумата да бъде преведена по сметката ми, допълни той.

Христо Кунчев отправя благодарности към бившите му съседи, живеещи на ж.к. “Балик” 54, вх. А за дарената сума и доброто дело!

Освен това всички покани за концерта с участието на Славка Калчева, Ваня Вълкова и орк. Лира, който ще се проведе на 21 февруари, вече са закупени. За по-малко от седмица са продадени 500 покани, а има още желаещи, уточни Кунчев. Той изказа благодарности и на хората, закупили билет за събитието.

Припомняме, че на същия ден от 20 часа в ресторант “Резиденция” благотворително ще свири група “Фантазия”. Кувертът е с цена от 30 лева, като 10 лв. от сумата ще бъдат заделени за Христо Кунчев. Желаещите да направят резервация, трябва да се свържат с ресторанта.

Всеки, който иска да помогне на Христо за събиране на сумата от 40 000 долара за спешна трансплантация поради автоимунно заболяване, което е увредило бъбреците му, може да го направи на посочените банкови сметки или в поставените кутии за дарения.

BIC UNCRBGSF 
IBAN BG63UNCR70001523481712

Банка УниKредит 
IBAN BG48UNCR70002523468756
Христо Атанасов Кунчев

Поставени са кутии за събиране на средства на следните места: 

Община град Добрич

НАП - Добрич

“Бакарди клуб”

Магазини “ABC” - ж.к. “Добротица”, ул. “Дунав”, ж.к. “Балик”, ж.к. “Дружба” и ABC “Таврия”

Магазини “Томи” - ж.к. “Балик”, ж.к. “Строител”, център и ж.к. “Дружба” 1