Необичаен надпис се появи на асфалта по пътя Добрич - Албена

Читатели на Добрич Онлайн сигнализираха за надпис, направен на асфалта по пътя Добрич – Албена.

Необичаен надпис се появи на асфалта по пътя Добрич - Албена

По думите им, от видяното остават с впечатление, че креативният акт е дело на привърженици на ПП „Да, България“. Граждани коментират, че нарушените участъци са несигнализирани и шофьорите попадат изненадващо в тях. 


Припомняме, че Георги Стратиев,  директор  на Областно пътно управление, каза в интервю за Добрич Онлайн, че в началото на строителния сезон през 2019 година ще приключат окончателно ремонтните дейности на път ІІ-71 Добрич – Албена. Предвид метеорологичните условия в момента е невъзможно тяхното завършване.

За коментар относно надписа на асфалта по пътя Добрич - Албена потърсихме арх. Надежда Пампорова - председател на местната структура на ПП „Да, България“. 

“Интересно, наистина. Мога само да благодаря на хората, явно наши съмишленици, решили по такъв оригинален начин да помогнат на шофьорите на пътя и да насочат вниманието на властимащите върху интересите на гражданите, а не на фирмите, ангажирани с обществени поръчки! Една година за обикновен ремонт на път е нетърпимо много време! Лилавото сърце на ПП "Да, България" и днес - 14 февруари, и всеки друг ден тупти с болка и надежда за това, което е и за това, което ще бъде!“, заяви тя. 

Надежда Пампорова поздрави всички, както каза, с днешния букет от празници. 

В разговора арх. Пампорова допълни: "Тема, която разискваме с отговорност в ПП „Да, България“, е искането ни да бъдат приети правила за непрекъсване на работата по пътищата от подготовката до окончателното асфалтиране. Практиката в петък да се реже асфалта, а най-рано в понеделник да се асфалтира е недопустима!", уточни председателят на местната структура.