АТАКА обяви още петима кандидат-кметове в Област Добрич

АТАКА обяви още петима кандидат-кметове в Област Добрич
Във всички общини в Добричко АТАКА ще се яви на местните избори със собствен кандидат за кмет. Тервел умира, трябва да задържим младите, алармира издигнатият за градоначалник там Светослав Петров.

На пресконференция в Добрич председателят на АТАКА Волен Сидеров и местният лидер на партията Атанас Атанасов представиха нови 5 кандидатури за кметове на общини в областта.

 

В Балчик АТАКА издига общинския лидер на партията Ивелина Колева. Тя е родена през 1970 г., завършила е Техникума по строителство в Добрич и геодезия в Шуменския университет. Работила е в Община Балчик в сферата на строителството, а сега в частна фирма. Общински съветник е, омъжена, с 2 деца.

 

За кмет на Община Каварна АТАКА издига Георги Алексиев. Той е общински съветник в местния парламент на Каварна, бивш военен. Алексиев обяви, че програмата му за управление на общината е готова.

 

За кметския пост в Община Добричка на местните избори тази есен ще се яви Димчо Маринов. Той е бил два мандата кмет на село Стефаново и 3 мандата общински съветник в Община Добричка. Завършил е Българска филология и право, работи като адвокат. Запознат съм с проблемите на Община Добричка и знам как могат да бъдат решени, заяви Димчо Маринов. Трябва да се даде възможност на нови хора да участват в управлението на общината, смята кандидат-кметът на АТАКА.

 

В община Генерал Тошево партията издига за кмет Димчо Кръстев. Той е завършил висше икономическо образование, общински съветник е. Пряк контрол над бюджетните средства, съкращаване на излишните разходи, запазване на общинската болница, ефективно усвояване на евросредства по проекти и привличане на инвеститори в Тошевско, са приоритетите в програмата му за управление.

 

Светослав Петров е кандидат-кметът на АТАКА в Община Тервел. Той е икономист по образование, семеен, с две деца. Тервел е двуполюсен - 90% от гласоподавателите са пенсионери или избиратели на ДПС, заяви Светослав Петров. Целта ми е да убедя младите хора да гласуват, допълни той. Тервел умира, трябва да задържим младите, заяви Светослав Петров. 

 

Припомняме, че бизнесменът и областен председател на АТАКА Атанас Атанасов е кандидатът за кмет на партията в град Добрич.

 

Почти е ясна номинацията и в Крушари, собствен кандидат за кмет партията ще издигне и в Шабла. Имената на кандидатите и в тези 2 общини ще бъдат обявени скоро. Така АТАКА ще има собствен кандидат за кмет във всички общини на Област Добрич.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+