Волен Сидеров: Социолозите са най-големите манипулатори

Вижданията на българите се разминават с тези на собствениците на медии и на поръчковите социолози. Така Волен Сидеров коментира прогнозните резултати за предстоящите президентски избори, според които все още неясният кандидат на ГЕРБ и Меглена Кунева са фаворити.

Волен Сидеров: Социолозите са най-големите манипулатори

И през 2006 година социолозите прогнозираха балотаж между Георги Първанов и Неделчо Беронов, но до балотажа достигнах аз, припомни на пресконференция в Добрич днес председателят на АТАКА Волен Сидеров, който е и кандидат за президент на партията.


 

Социолозите в момента са най-големите манипулатори, те и медиите са първа, а не четвърта власт, влияейки на общественото мнение преди изборите, заяви той.

 

България е с нисък стандарт, защото си раздаде отраслите, от които можеше да печели, смята Сидеров. АТАКА държи да се промени колониалния модел на управление на страната и електроразпределителните дружества, мобилните комуникации и други компании от стратегически отрасли да са български, а не чуждестранни, допълни той.

 

България няма да тръгне към просперитет, докато не се управлява от българи националисти, заяви лидерът на АТАКА.

 

Добрич има нужда от промяна - промяна в условията на живот на хората и промяна на бизнесклимата. Това заяви областният председател на АТАКА и кандидат за кмет на Добрич Атанас Атанасов. Привличането на нови инвестиции, чистотата, намалението на таксата за битови отпадъци за граждани и фирми са част от приоритетите в програмата му за управление на града.

 

В Добрич трябва да се създаде Фонд Здраве, финансиран от общинския бюджет и фирми спонсори, чрез който да се привличат здравни специалисти да работят в Добрич, предлага Атанасов. 

 

Той обяви, че ще води позитивна кампания и ще работи в интерес на гражданите на Добрич.