Калиакра вкара осем гола в контрола

Вече са пуснати в продажба билетите за предстоящия двубой между Калиакра и ЦСКА. Мачът е от 3-ия кръг на А група и ще се играе в неделя от 20:30 часа на градския стадион в Каварна.

Калиакра вкара осем гола в контрола

Калиакра разгроми с 8:1 отбора на Селце в импровизирана контролна среща, която се игра днес на градския стадион в Каварна. Старши треньорът Адалберт Зафиров пусна в игра футболистите, които по-рядко попадат в титулярния му състав, съобщиха от пресслужбата на клуба.

С хеттрик за родното Каляри се отчете талантливият младок от Кюстендил Илиян Чавдаров, а две попадения добави юношата на ЦСКА Ивайло Зафиров. Останалите голове отбелязаха Ивайло Раденцов, Георги Кичуков и Четин Садула. Почетното попадение за тима на Селце вкара Ивайло Стоянов от дузпа.

Футболистите, които не взеха участие в днешния мач направиха кратка тренировка. Утре от 18:00 часа те ще премерят сили с юношите на Калиакра.

 

От днес пропуски за неделния мач Калиакра - ЦСКА могат да бъдат закупени от фенклуба на Калиакра, както и на място от стадиона. Цената им е 5 лева за възрастни и 4 лева за деца и пенсионери.

В деня на мача билети ще се продават на касите на стадиона два часа преди началото на срещата.