График за провеждане на заседания на постоянните комисии към Общински съвет - Крушари

Постоянните комисии към Общински съвет - Крушари ще заседават на 25 февруари.

График за провеждане на заседания на постоянните комисии към Общински съвет - Крушари

Зседанието на Постоянната комисия по образование, култура, спорт, младежки дейности, здравеопазване, социална политика, вероизповедания, демографски и етнически въпроси ще се проведе  от  14.00 часа  в  заседателната зала на община Крушари. В дневният ред е включена 1 точка - Предложение относно приемане отчет за дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните на Община Крушари за 2018 година.


Постоянната комисия по бюджет, финанси, данъчна политика, икономика, селско стопанство, законност, обществен ред, контрол и общинска собственост - от 14.15 часа. В дневния ред на тази комисия са включени три точки. Членовете на комисията ще разгледат докладна записка, относно приемане отчет за изпълнение на годишната програма  за управление и разпореждане с имотите-общинска собственост за 2018 година, предложение, относно предоставяне на пасища и мери за общо и индивидуално ползване, приемане на годишен план за паша и правила за ползване на пасищата и мерите от Общинския поземлен фонд на територията на Община Крушари и отчетите на кметовете на кметства и кметските наместници от община Крушари за извършената дейност през изминалата година.                                                                                                                     

От 14:30 часа ще заседава Постоянната комисия по международно сътрудничество и европейски програми, устройство на територията, пътна и селищна мрежа, екология и благоустрояване, търговия, услуги и туризъм. В дневния ред са включени 2 точки:

1. Доклад относно приемане отчет за изпълнение на Програмата за управление на дейностите по отпадъците в Община Крушари за 2018 година.  

2. Докладна записка относно приемане отчет за проведените дейности по  Програмата за опазване на околната среда за 2018 година.