Гимназисти от Добрич поздравиха Областна администрация за Баба Марта

Тийнейджърите дариха ръчно изработени от тях мартеници

Гимназисти от Добрич поздравиха Областна администрация за Баба Марта

Ученички от Професионалната гимназия по транспорт, обслужване и лека промишленост, които бяха подредили изложба с ръчно изработени от тях и съучениците им мартенички поздравиха областния управител Красимир Кирилов и двамата му заместници Живко Желязков и Красимир Николов. Децата подариха мартенички и пожелаха здраве и щастие. От своя страна екипът на областния управител също поздрави децата и им пожела да са здрави, щастливи и успешни. Живко Желязков им подари мартеници от бели и червени вълнени конци.



Момичетата посетиха и подариха ръчно изработени мартеници на Община град Добрич, Община Добричка, РУО - Добрич, Ресурсния център в града, училищата "Христо Смирненски", "П. Волов" и "Йордан Йовков" и част от медиите.


Оригинална мартеничка – със светлини и пирографирано пожелания за 1 март, изработена от ученици от паралелките „Техник компютърни системи“ и „Мебелно производство“ подариха на областния управител ученици от ПГ по техника и строителство „М.В. Ломоносов“. Кр. Кирилов им пожела годината да е здрава и успешна за тях и цялото училище.