За четвъртата позиция излизат на мрежата добричлии

Само победата устройва волейболистите на „Добруджа 07” срещу „Черно море” /Вн/

За четвъртата позиция излизат на мрежата добричлии

От задължителна победа се нуждаят волейболистите на „Добруджа 07“ в утрешното домакинство срещу „Черно море“ /Варна/. Сблъсъкът на мрежата в зала „Добротица“ е от XXII /последен/ кръг от редовния сезон в Суперлигата на България и е с начало 18,30 часа. След изиграване на всички срещи от този кръг ще стане оформянето на двойките в плейофната фаза на първенството при мъжете, където ще продължат битките за шампионската титла и медалите.



Успехът срещу съседите от морската столица е без алтернатива за добричлии, заемащи четвърто място във временното класиране, което ще им даде домакинско предимство в 1/4-финалните плейофи. Старши треньорът на добруджанци Пламен Христов ще разчита на всички налични състезатели срещу „моряците“, което е безспорен плюс и внася допълнителна увереност. Отборът на „Добруджа 07” има актив от 14 победи и 7 загуби до момента на сметката си, като със същите показатели са съставите на „Монтана” и „Левски” /Сф/, които изостават по отношение на точките. За достигане до победа срещу варненци от спортно-техническият щаб на домакините отново очакват принос с безрезервната си подкрепа да окажат верните привърженици на тима, които ще заемат места по трибуните.

Програма за срещите от ХХII кръг в Суперлигата: 13.03 /сряда/ - Нефтохимик /Бс/ - Пирин /Р/ - 3:0; 15.03 /петък/, 18,30 ч.: Добруджа 07 - Черно море /Вн/, Марек Юнион-Ивкони – Левски, Дунав /Рс/ - Дея спорт /Бс/, Миньор /Пк/ - Монтана и Хебър /Пз/ - ЦСКА.