100 часа безвъзмезден труд и 200 лева глоба получи млад мъж от Генерал Тошево, разпространявал порнофайлове с непълнолетни

Разпространител на порнофайлове с непълнолетни получи наказание 1 год. пробация, 100 часа безвъзмезден труд и 200 лева глоба след одобрено от съда споразумение с Районната прокуратура в Генерал Тошево.

100 часа безвъзмезден труд и 200 лева глоба получи млад мъж от Генерал Тошево, разпространявал порнофайлове с непълнолетни

25-годишният Пламен Д. прие да търпи наказание 12 месеца задължителна регистрация по настоящ адрес, задължителни периодични срещи и подписване пред пробационен служител. С одобреното от съда споразумение, което подсъдимият сключи с Районната прокуратура в Генерал Тошево за разпространение и държане на порнографски материали с участието на лица, ненавършили 18 години, на младия мъж е била наложена и пробационна мярка 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото и глоба в размер на 200 лева.


Пламен Д. успял да разпространи до множество потребители в интернет 97 файла с порнографско съдържание, за създаването на които били използвани лица, ненавършили 18 години. Това станало на 30 декември 2016 г. Освен за разпространение мъжът бил уличен и да държи 665 фото- и видеофайла със същото съдържание, които били открити на личния му компютър.

Споразумението е със сила на присъда и не подлежи на обжалване.