Великденски турнир по футбол организират в Каварна

Надпреварата ще премине на помощното игрище до стадион „Калиакра“

Великденски турнир по футбол организират в Каварна

В навечерието на най-светлият християнски празник - Великден, любителите на футболната игра  ще имат възможността да станат свидетели на  турнир по футбол. Мероприятието, което се организира от Община Каварна, е насрочено за 19 април, а мястото на провеждане ще бъде помощното игрище с изкуствена настилка на стадион „Калиакра” в Каварна.



В надпреварата възможност да премерят сили имат всички желаещи, като няма възрастово ограничение. Всеки отбор трябва да бъде съставен от до 10 човека, а в игра ще се състезават по схемата 5 полеви играча и един вратар. Организаторите са предвидили за победителите купи, статуетки и грамоти, както и награден фонд за призовите места, съответно 200 лв. за първо място, 100 лв. за второ и 50 лв. за трето място. Участието в турнира е безплатно за всички отбори.

Техническата конференция ще се проведе на 18 април от 18:00 часа на помощното игрище, на което ще се изтегли жребия и ще се определят часовете на срещите. Допълнителна информация може да бъде получена на тел.: 0893/331844 или 0886/826616.