ФСГ “Васил Левски” организира благотворителен бал

Благотворителният бал е по повод 70-ата годишнина на гимназията

ФСГ “Васил Левски” организира благотворителен бал

Събитието се организира от ръководството на ФСГ “Васил Левски”. То ще бъде с цел събиране на средства за  закупуване на компютърна техника за класните стаи. 



В програмата на бала ще бъдат включени музикални и танцови изпълнения на представители от учебното заведение. Предвидени са търгове, базар и томбола.

Благотворителната проява ще се проведе на 10 май от 19.00 часа в ресторант „България”. Покани могат да бъдат закупени от канцеларията на ФСГ “Васил Левски” или от преподаватели в училището.

Както Добрич Онлайн писа ФСГ „Васил Левски“ чества 70 години от създаването си с поредица от прояви. Три събития са предвидени за 7 май. По повод годишнината ще се проведе тържествен Педагогически съвет. Бивши възпитаници и преподаватели на ФСГ „Васил Левски“ ще влязат в час в рамките на инициативата „Среща на поколенията“. В драматичния театър „Йордан Йовков“ ще се състои тържествен концерт. „Моята професия“ – състезание по икономически дисциплини, ще се проведе на 8 май.

За следващия ден са организирани две събития – Ден на науките и среща с родственика на Васил Левски Стефан Караиванов. Спортни турнири ще се състоят на 10 май, а на 30 май ученици ще изрисуват фасадата на физкултурния салон.