Адреналинът на макс: Картинг писта в Добрич

Ако сте от хората с "бензин в кръвта", любител на високите скорости и автомобилния спорт и обичате усещането от покачване на адреналина, посетете новата картинг писта в Добрич.

Адреналинът на макс: Картинг писта в Добрич

Картинг пистата е разположена в двора на училище ОТМ в град Добрич.


 

Тя разполага с 5 коли марка Dino с 200 кубикови двигатели Хонда с 6.5 конски сили. Максималната скорост, която развиват е 80 км. в час.

 

Колите са подходящи за каране от всички, независимо от възраст и телосложение - ръст и тегло. Единственото изискване към шофьорите е да са навършили поне 6 години.

 

Дължината на пистата е 580 метра.

 

Тя е напълно обезопасена с гуми, които предпазват от нараняване. Цената за обиколка е само 1 лев. За групи над 4 човека се предлагат отстъпки. При заплащането на 10 обиколки пък клиентът получава още една бонус.

 

Работното време на картинг пистата в Добрич е от 12 часа на обед до 23 часа вечер, а в дните петък и събота е отворено до полунощ. Пистата разполага с осветление, а карането вечер предразполага към още по-голямо покачване на адреналина.

 

Всеки клиент, който идва за първи път, задължително преминава през инструктаж, който гарантира неговата сигурност.

 

От откриването на пистата през юни интересът към карането на картинг от добричлии е огромен. Най-малкият клиент досега е бил на 6 години, а най-възрастният на 60. Сред любителите на адреналина от високите скорости не липсват и представителките на нежния пол от Добрич. Сред редовните клиенти на картинга в Добрич са и много момичета и жени, които демонстрират завидни шофьорски умения.

 

Картинг пистата в Добрич се намира в двора на ОТМКартинг пистата в Добрич се намира в двора на ОТМ 

 

Цената за обиколка е само 1 левЦената за обиколка е само 1 лев 

 

Колите са общо 5Колите са общо 5 

 

karting5_600