Приказно детско градче сътвориха в центъра на Добрич

Приказно детско градче сътвориха в центъра на Добрич
Огромен интерес сред малки и големи предизвика арт-инсталацията в центъра града, която Общината подарява на децата на Добрич по случай пролетните празници.


Тя представлява приказно градче, в което могат да бъдат открити много забавни неща. В този малък свят на вълшебството малчуганите ще открият каляската на Пепеляшка и кристалната пантофка, която тя е изгубила на бала у принца.
Децата могат да поиграят и да се снимат в прекрасния цветен дворец, или да се порадват на традиционните за Великден пъстри яйца, които са нашарени от ученици от 3 и 4 клас в СУ „П. Р. Славейков”, с преподавател Здравко Тошев. Десетки разноцветни чадъри образуват над приказното градче красива дъга. Сред малчуганите, които с огромен интерес и широка усмивка разглеждат инсталацията в центъра на града е и малката Вики. Тя сподели, че най-много й е харесала кристалната пантофка на Пепеляшка, а нейната майка каза, че това е една прекрасна инициатива, която радва жителите и гостите на града. 


След залез слънце, приказното градче става още по-вълшебно, защото засиява в ярки светлини.Арт инсталацията  е посветена на пролетта и ще остане в центъра на град Добрич до средата на месец юни, когато посрещаме топлото лято.  


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+