Шампиони участваха във Великденския турнир по табла на ГЕРБ-Добрич

Втора поредна победа завоюва Начо Начев на турнир по табла, организиран от Старейшини ГЕРБ.

Шампиони участваха във Великденския турнир по табла на ГЕРБ-Добрич

Във Великденското състезание, проведено в навечерието на светлия християнски празник, се включиха 12 участници. Сред тях бяха президентът, треньор и състезател в СКЛА „Добрич“ Галин Костадинов и лекоатлетът от същия клуб Георги Димов. И двамата са носители на много шампионски титли от състезания у нас и в чужбина. В турнира отново се включиха представители на Териториалната организация на глухите. Зарове хвърляха традиционни и нови играчи.



Съдия на турнира бе председателят на СГЕРБ в Добрич Красимир Масурски. 

Бронзовия медал и купата за трето място спечели Галин Костадинов. На второ място се класира Петър Тодоров. Първи стана Начо Начев, който победи и на Осмомартенския турнир, организиран от ГЕРБ.

Народният представител Даниела Димитрова награди победителите и им връчи красивите купи и медали от състезанието. Тя благодари на всички за отделеното време и отправи пожелания за светли празници, топлина в дома, здраве и успех. 

Участниците споделиха своето задоволство от организацията на състезанието. Табла турнирите, организирани от ГЕРБ продължават, като следващият ще бъде по повод Деня на Добрич – 25 септември.