Млади таланти от Тервел поздравиха жителите и гостите на града с пролетен концерт

Талантливите деца от Вокална студия при ЦПЛР „Малкият принц“ град Тервел и Клубът за занимания по интереси „Музика“ при Средно училище „Йордан Йорвков“, представиха пред публика своя годишен концерт “Пролет по ноти“.

Млади таланти от Тервел поздравиха жителите и гостите на града с пролетен концерт

Концертът започна с прекрасната българска песен „Хубава си моя, горо“. Изпълнението на вокалистите допълниха момичетата от Танцова формация „Каприз“ с ръководител Живка Ненова.  



В репертоара на певците зазвучаха и съвременни песни като украинската „Плакала“ на Павлина, Жаклин, Станислава и Валери , „All of me” на Жаклин, „Ex`S and Oh`S“ на Станислава. Типично като за певци, които не могат без музика и ден дори, Криси и Стоянка изпяха песента „Без радио не мога“. 


Музикалната секция към Вокалната студия впечатли публиката с акомпанимента си с електрически инструменти към песните „Двама“ и „След  10 години“. Те бяха и поздрав за кмета на Община Тервел и неговия екип за финансовата подкрепа за закупуването на електрическите китари и ударните инструменти. Момичетата и момчетата показаха много добри умения  и си заслужиха силните аплодисменти на публиката. Настроението в залата бе повдигнато и от новосформираната хип-хоп група NNS Crew с ръководител Виктор Веселинов, която направи дебютното си изпълнение на сцена.

Под прожекторите място намериха и най-новите хитове от българската поп-сцена - „2 в 1“, „Последни думи“, „Когато най-силно ще боли“ на Глория, Стоянка, Павлина и Пролетина. С артистичното си изпълнение Аниса пресъздаде и изпя „Песента на щурците“. А изпълненията на „Свързани“ и „Бягство“  на Стоянка и Плами, Марина и Преси  докоснаха гостите, които бяха дошли да видят и чуят малките-големи таланти. „Ти губиш“ и „Да те имам“ на Райя, Стоянка и Павлина повеждаха вече към финалът на прекрасната вечер, която бе подарена на Тервел. 

Концертът завърши с песента „Нека бъде светлина“ в изпълнение на всички участници. Под ритъмът  на аплодисменти и като истински родолюбци, момичетата и момчетата от Вокална студия Тервел поставиха финала и с „Родината“.