Водачът в листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ Валери Симеонов ще се срещне с жителите на Добрич

Националният фронт за спасение на България (НФСБ) кани жителите на град Добрич и областта на среща с водача в листата на патриотите за предстоящите избори за Европейски парламент Валери Симеонов, която ще се проведе на 12 май (неделя) от 18.30 часа в Органовата зала. На срещата ще присъства и членът на листата за ЕП и народен представител от НФСБ Йордан Апостолов.

Водачът в листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“  Валери Симеонов ще се срещне с жителите на Добрич

Присъстващите в залата ще се насладят и на изпълненията на народната певица Калинка Вълчева и солистите на ПФА „Добруджа“. 


Гласуващите с бюлетина номер 1 гласуват за онези, които не говорят в бъдеще време какво имат намерение да свършат, а за тези, които изпълняват поетите ангажименти към всички българи. Благодарение на активността на депутатите от  НФСБ в Народното събрание, беше изградена оградата с Турция, заговори се за осигуряването на тишина в курортите ни, най-после се обърна внимание на представителите на дребния бизнес в страната и се утвърдиха позабравените ценности за честност в политиката. За нас от НФСБ слоганът „Вместо думи – действия“ е заслужен и приетите промени в закони по наше предложение го доказват.

Закон за здравето, с който се забранява пушенето на наргилета в заведения за хранене и  развлечения!

Закон за движение по пътищата, с който се забранява и санкционира шофирането след употреба на алкохол и наркотични вещества!

Закон за собствеността и ползването на земеделските земи, забранява измамните схеми и практики при сключване на договори за наем и аренда на земеделска земя!

Закон за опазване на земеделските земи, който дава възможност на стотици собственици на имоти да реализират започнатите от тях инвестиционни намерения при спазването на определени изисквания!

И други!

Заповядайте в Органовата зала на 12 май от 18.30 часа, за да поговорим за дела, но не само на думи!

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!