Общинските съветници в Добрич направиха дарение за лечението на пострадалия преди 18 години в катастрофа Десислав Димов

560 лева дариха общинските съветници в Добрич за Десислав Димов

Общинските съветници в Добрич направиха дарение за лечението на пострадалия преди 18 години в катастрофа Десислав Димов

Преди 18 години Десислав Иванов претърпява катастрофа, вследствие на която получава тежка гръбначно-мозъчна травма и се обездвижва напълно от кръста надолу. “В момента състоянието му е тежко, борим се животът му да продължи без болка”, сподели майка му.



На редовното заседание на ОбС тя прочете отворено писмо, отправено към общинските съветници в Добрич.

“Обръщам се към Вас с надеждата да предложите работещи идеи и начини за набирането на останалите средства за лечението на сина ми Десислав Иванов, защото Вие сте нашите активни, творчески избраници на Община Добрич.  Приех поканата на председателя на Общинския съвет да Ви подаря по един книгоразделител и искам той да напомня как една майка набира средства за лечението на сина си. Оставам с надеждата и вярвам, че всеки един от Вас има капацитета и може да роди нова добра идея, която да ни помогне да съберем останалата част от парите”, каза Антоанета Малева.

Сумата беше събрана след като Антоанета Малева раздаде символични книгоразделители, за които общинските съветници събраха и дариха сумата от 560 лева. Средствата ще бъдат използвани за лечението на пострадалия преди 18 години в катастрофа Десислав Димов.