„Орловец“ получи купата за първото място

Тимът от с. Победа е в изчаквателна позиция за „В“ група

„Орловец“ получи купата за първото място

С постоянните си изяви през целия сезон футболният отбор на „Орловец“ /Победа/ за поредна година се нареди на върха в „А“ областна група – зона „Изток“. Още два кръга преди края на шампионата тимът от добричкото предградие бе недостижим за преследвачите си, което закономерно му осигури първата позиция.



 

В заключителното домакинство за сезона орловци завършиха 2:2 с „Рилци“ /Добрич/. Поредни две попадения за състава, воден от Красимир Коев, реализира водещият голмайстор в шампионата Росен Николов. За капак, домакините, които явно бяха обзети от шампионско настроение, пропуснаха и дузпа, изпълнена от Божидар Димов. След последния съдийски сигнал капитанът на „Орловец“ Даниел Михайлов получи купата за първото място от председателят на ОС на БФС – Добрич Иван Манолов.


Селекционерът на „Орловец“ обяви, че не е изненадан от успеха на избраниците си, които показали постоянна игра и професионално отношение в хода на сезона. Амбиции за участие от есента в Североизточна трета лига не ни липсват, но нека изчакаме да приключи и последния шампионатен мач. След него ръководството на клуба, начело с доайена - 80-годишният Злати Златев, ще се съберем и ще преценим дали разполагаме със сили и най-вече финансови възможности да спорим в третото ниво на футбола в България, разкри Красимир Коев.