„Албена” подарява на добричлии специални отстъпки по случай 50-годишния си юбилей

Инициативата се провежда съвместно с Община град Добрич и е озаглавена „Sunday fest”.

„Албена” подарява на добричлии специални отстъпки по случай 50-годишния си юбилей

Добричлии ще имат възможността да получават специални намаления за ресторанти, басейни, СПА процедури и атракциони във ваканционното селище в неделите и понеделниците, от 9 юни до края на летния сезон.  Това каза пред журналисти днес зам.-директорът на отдел „Маркетинг и продажби” към „Албена” АД Димитър Тачев. 


Желаещите да се възползват от инициативата трябва да закупят специална книжка с ваучери. Тя е на стойност 4,90 и може да бъде открита в офисите на „Албена Тур” в комплекса и „Е турс” в Добрич, който се намира срещу Общината.  В нея са включени 10 талона с различни отстъпки като 30% при посещение на избрани ресторанти, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите аквапаркове в Европа – „Аквамания“, 30% отстъпка за процедури в избрани СПА центрове, 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“ и други. В специалните намаления е включено още цена от 2 лева за чадър или шезлонг на плажовете и 50% отстъпка от цената за нощувка в някои от 3-звездните хотели в „Албена”. Талоните се използват еднократно като за деца под 2-годишна възраст не е необходимо закупуването на книжка. 


Желаещите да прекарат един или два дни в комплекса, могат да се възползват и от организиран транспорт.  Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник, в 9.30 от Младежкия дом в Добрич, а от "Албена" връщането ще бъде в 17 часа. „Организацията на транспорта е предоставена от Община Добрич в разговор между кмета Йордан Йорданов и директора на КК „Албена” Красимир Станев”, сподели директорът на „Албена Тур” Красимира Стоянова. Тя допълни, че чуждестранните туристите в курортния комплекс също ще имат възможност да се възползват от книжка с отстъпки за обекти в град Добрич, подобна на тази, която ще ползват добричлии в „Албена”. 

Инициативата е започнала предната седмица, като в пробния тур са се включили над 40 души. Официалният й старт ще е на 9 юни (неделя) и ще продължи до края на септември месец.