Автокражби покрай морето

На 21,08,2010г. в 13,05ч. в РУП Балчик е получено съобщение от С.С./28/ от гр.Добрич, за това че за времето от 11,15ч. до 12,30ч. на същата дата неизвестен извършител е проникнал в собствения му лек автомобил марка “Ауди 80” и е извършил кражба на мобилен телефон марка “Нокиа”, документи за самоличност, документи на автомобила и сумата от 670лв.

 Автомобилът е бил паркиран в местността “Тузлата” до гр.Балчик. При извършения оглед е установено , че е проникнато и в друг лек автомобил марка “ Опел Корса” , собственост на 51 год. жител на гр.Добрич и е извършена кражба на сумата от 15лв. Автомобилът е бил паркиран в близост до лекия автомобил “Ауди 80”.

На същата дата е получено съобщение в РУП Каварна за извършена кражба на паркинга на нос Калиакра от лек автомобил марка “ Фолксваген Голф” , собственост на И.Д./ 27/ от гр.София. На място е установено , че е извършена кражба на сумата от 500лв., 2 бр. дебитни карти, СУМПС, документи за самоличност, документи на автомобила. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.