Децата от „Еко лято“ се забавляваха със зумба на открито

За децата от програма „Еко лято“ при Общинския Младежки център в Добрич беше организирано раздвижване със зумба на открито.

Децата от „Еко лято“ се забавляваха със зумба на открито

Инструкторът в клуб “Алегрия” Стоян Стоянов показа на децата различни движения на хитови песни в инициативата, която се провежда за трета година.



Както Добрич Онлайн писа тази година в програмата на “Еко лято” е заложено децата да бъдат запознати със 100-те национални туристически обекта на България чрез кратки презентации. Целта е да придобият повече знания за красивите места в страната и желание да ги посетят. 



Организаторът в ОМЦ „Захари Стоянов“ Силвия Венелинова сподели, че участниците в програмата са започнали опознаването на културните обекти. Началото на обучението е поставено с град Добрич. Децата ще посетят Художествената галерия, Дом-паметника „Йордан Йовков“ и Къщата-музей на  българския писател.

Припомняме, че безплатната програма “Еко лято” е предназначена за деца и младежи над 9-годишна възраст и в нея са записани около 80 деца. Дейностите започнаха на 17 юни и ще приключат на 31 юли.