Найден Зеленогорски: Надявам се кметът Йорданов да издигне отново своята кандидатура

„Бих се надявал господин кметът да издигне отново своята кандидатура. Това е негово лично решение. Ние от Движение „България на гражданите" бихме подкрепили неговата кандидатура“, заяви на пресконференция зам.-председателят на ДБГ Найден Зеленогорски.

Найден Зеленогорски: Надявам се кметът Йорданов да издигне отново своята кандидатура

На нея присъстваха още Михаил Игнатов, Нивелин Радичков и Явор Милушев от местното общинско ръководство на политическата партия.



Найден Зеленогорски коментира пред журналисти, че всеки кмет трябва сам да стигне до решението за кандидатура на предстоящите местни избори. По думите му кметът на Добрич Йордан Йорданов се справя изключително успешно. Найден Зеленогорски се е запознал с проектите, които се реализират на територията на града. Според него се изискват сила, кураж и смелост, за да се тръгне по път на реформи на цялостната инфраструктура.

„Вероятно има период, в който хората в града изпитват известни несгоди. За да построиш една къща, трябва да започнеш да я строиш, да я построиш и после да я обитаваш. Водният цикъл, множеството проекти, свързани с реновирането на уличната мрежа и градските пространства, са от изключително значение“, отбеляза зам.-председателят, който изрази надежда, че до края на лятото дейностите ще приключат и гражданите ще бъдат доволни.

„Ние от Движение „България на гражданите" подаваме ръка на всички дясномислещи хора, всички формации в десния сектор. Подаваме ръка за общо явяване на местните избори през 2019 година. Започнахме да провеждаме разговори, снощи проведохме първо със СДС“, коментира Нивелин Радичков.

Михаил Игнатов призова хората да бъдат позитивно настроени и добри. „Живеейки само с лоши мисли, не възпитаваме добре децата си. Има и хубаво, което се случва в нашия град и то трябва да бъде на преден план. Трябва ние самите да се променим“, каза в заключение той.