Консултанти на dōTERRA от Япония облагородиха двора на ЦНСТ №3 в Добрич

Заедно с децата те са облагородили двора на Центъра за настаняване от семеен тип №3

Консултанти на dōTERRA от Япония облагородиха двора на ЦНСТ №3 в Добрич

Консултантите на dōTERRA от Япония са гостували на най-голямата дестилерия в Добрич “Есетере България”. Заедно с децата от ЦНСТ №3 те са засадили цветя и билки в градинките и са сглобили и боядисали градински мебели. Освен това са нарисували стените на сградата.



От местното управление посочват, че инициативата е била част от социалното партньорство на Община Добрич и “Есетере България”. Припомняме, че „Есетере България“ ЕООД започна своята дейност в град Добрич през 2016 г. Фирмата е дъщерна на американската компания „doTerra“ и основната й дейност е преработка на етерични масла.

В програмата на ежегодните посещения в България на консултанти от dōTERRA, представители на различни държави, винаги са включени работни дни, в които гостуващите се трудят заедно с деца в тяхна полза, както и с младежи в неравностойно положение. С активното си участие всички консултанти работят за подобряване качеството на живот на нуждаещите се по света, като финансират разнообразни инициативи.

До началото на есента “Есетере България” планира, чрез средства от dōTERRA Healing Hands Foundation, реконструкция на отоплителната инсталация, която ще обхване цялата сграда, в която се помещават децата и младежите, настанени в Центъра за настаняване от семеен тип  1, 2, 3 и Преходното жилище.