Мартина Петрова от Добрич с уникално видео към любимата си песен (+ВИДЕО)

Мартина Петрова от Добрич, чиято звезда блесна в шоуто „Гласът на България”, записа уникално видео на една от любимите си песни. Тя свири на красив бял роял, кацнал върху кей в Балчик, обградена от безкрайната синева...

Мартина Петрова от Добрич с уникално видео към любимата си песен (+ВИДЕО)



Талантливата девойка е на 18 години и учи в Езикова гимназия „Гео Милев” в Добрич. Занимава се с музика от много ранна детска възраст, първоначално пее в Хора на Стефка Василева, след което започва да свири на пиано. Тя споделя, че за нея музиката е фантазия, бягство от реалността и забавление, а светът без нея ще е безцветен и скучен.


Мартина Петрова е участвала в редица конкурси и е печелила множество награди, както в България, така и в чужбина, но едно от най-запомнящите се преживявания за нея е участието й в музикалното реалити „Гласът на България”, в което стигна до вокалните двубои. „Да участвам беше напълно спонтанно решение, когато видях, че се провеждат кастингите си казах „Защо не?”. Винаги съм искала да се видя на екрана”, сподели младата музикантка. 

„Като отидох там бях страшно впечатлена, никога не се бях качвала на толкова голяма сцена с прожектори, камери и такъв голям бенд. Всичко беше много стряскащо първоначално, но опитах да се отпусна и да забравя това, което ме заобикаля и просто да се потопя в музиката и успях. Стигнах до вокалните двубои там за съжаление победи моята съперничка Моника, но не съжалявам, защото с нея станахме много близки”, разказа Мартина.

Младата певица сподели, че обожава да бъде на сцената и винаги се стреми да дава всичко от себе си за своите почитатели. „Искам публиката да усети това, което чувствам - емоцията, радостта и щастието и това, за което се пее в песента. 


След огромния успех в Гласът на България талантливата добричлийка записа и първото си видео. В него Мартина изпълнява любимата си песен „Never Tear Us Apart” на красив кей в Балчик, обградена от безкрайната красота на морето.  Идеята за този уникален видеоклип е била на преподавателката на талантливата девойка Милена Пеева. Аранжиментът към песента е на Георги Илиев и Петър Петров, а самото видео е дело на Стефан Стефанов и Иво Донев. 


„Определено снимането на видеото беше нещо ново за мен, защото това е първият клип, в който участвам само аз и съм в центъра на събитията. Беше ми доста притеснено в началото, после се опитах да се отпусна и се получи доста добре и съм много доволна”, каза Мартина. Тя сподели, че  самата песен няма  много общо с морето, но морето има много общо с нея. 


Видеото към песента „Never Tear Us Apart” на Мартина Петрова събра над 3 хил. гледания за ден. „Изключително щастлива съм, че клипът достига такава голяма популярност и съм много благодарна на хората, които са до мен и ме подкрепят и се надявам да продължават да го правят и да имаме още много бъдещи проекти. Тя споделя, че не се чувства като звезда, но много й харесва когато хората я разпознават и я поздравяват за успехите й.