Добрич отново ще е домакин на Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”

За 27-а поредна година "Добрички панаир" АД ще проведе Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него" в периода 30.07. –2.08.2019 г. в СК „Простор” гр. Добрич.

Добрич отново ще е домакин на Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”

До момента 73 фирми са заявили участие. Директно ще участват фирми от Гърция, Турция, и Румъния.



По традиция изложителите ще представят трактори, прикачни и навесни селскостопански машини, брани, сеялки, обръщателни плугове, производство и доставка на оборудване за преработка на мляко, оборудване за преработка на етерично –маслени култури, производство на органична тор, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, автомобили и специализирана литература

За първи път ще бъде показан комбайн за прибиране на овошки DeMasi, чадър DeMasi, брулеща глава , както и модулна мандра.

Сред поканените гости на изложението са Министър на земеделието и храните, Изп.директор на ДФ Земеделие, Областен управител на гр. Добрич, Кмет на гр. Добрич, Народни представители на Добричка област и посланици на различни държави.

Официалното откриване е предвидено за 30 юли 2019 г. от 10:00 ч. По традиция на официална вечеря ще бъдат връчени наградите на Добрички панаир АД.