Бащата на Филип Киркоров ще е специален гост на фестивал за музикално и танцово изкуство в „Албена”

Бащата на краля на руската поп музика Филип Киркоров – Бедрос Киркоров, ще е специален гост на фестивала за музикално и танцово изкуство „STARS OF THE WORLD ALEXANDRA PRINCESS ANGEL 2019", който ще се проведе в края на август в к.к. „Албена”.

Бащата на Филип Киркоров ще е специален гост на фестивал за музикално и танцово изкуство в „Албена”

Бедрос Киркоров ще председателства журито в престижния арт фестивал. Тази година в състава му се включва и основателката на звездната руска група „Непоседи“. Това съобщиха за Добрич Онлайн от Арт компания „Нови звезди”, които са главните организатори на събитието. 



Фестивалът „STARS OF THE WORLD ALEXANDRA PRINCESS ANGEL" се провежда за трета година. Той  е посветен е на 7-годишната Алекс, която беше жестоко убита в Поморие през 2014 година. 

В тазгодишното му издание участие ще вземат над 100 деца в направленията вокал, хореография и мода.  Младите певци ще представят световни хитове, песни на роден език, народно пеене и песни на известния Филип Киркоров. Самият той предоставя на талантите свои оригинални инструментали, за да могат да пеят с чист и хубав звук. В направление хореография децата ще премерят сили в различните видове танци. Три дизайнерски фирми ще покажат своите колекции, също така ще се представят и деца-модели.

Големият победител ще се прибере с „Гран При” и парична награда.

Арт компания „Нови звезди” е неправителствена и нематериална организация. Тя  работи вече десет години на българския пазар в две основни направления за възпитание на децата. Едното е патриотично – всички мероприятия, които се организират са под наслов „Аз обичам България”, а другото е - против насилието над деца, то е свързано с малката Александра, която беше убита  в Поморие преди 5 години. Арт компанията организира и постоянна школа, където да се говори с децата за насилието и как те да се предпазват. 

Фестивалът е за вокал и хореография „STARS OF THE WORLD ALEXANDRA PRINCESS ANGEL 2019" ще се проведе от 27 до 31 август като в последния ден ще се състоят мастър класове с Бедрос Киркоров, Гала концерт и награждаване.