Морска работилница ще даде началото на „Миден и Рибен Фест 2019“ в Каварна

Морска работилница ще даде началото на „Миден и Рибен Фест 2019“ в Каварна
Морска работилница ще даде началото на традиционните празнични дни в Каварна „Миден и Рибен Фест 2019“, съобщиха от местната администрация.

От Община Каварна канят всички малки художници и изобретатели в работилницата на 30 август от 18 часа пред НЧ „Съгласие-1890“, в която ще се включат и изявени студенти от факултета по Изобразително изкуство към Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. 


Те гостуват в града по повод Студентския пленер, на който Каварна е домакин за поредна година. Изрисуваните картини, по време на пленера, ще бъдат изложени пред НЧ „Съгласие-1890“ в първия ден на морския фестивал.


Припомняме, че традиционните празнични дни в Каварна ще се провеждат всяка вечер от 21 часа от 30 август до 1 септември. 


Освен миди и рибни специалитети, за гостите е предвидена празнична програма всяка вечер от 21 часа на площад „Защитата на Каварна“. На откриването на фестивала градът ще бъде огласен от концерта “Да пеем заедно” с Йордан Марков, Драго Драганов, Стефан Диомов и група „5-те сезона“, с участието на балет „Дежа вю“. 


Във втората вечер на морския фестивал каварненци и гостите на града ще се насладят на вечните хитове на естрадната звезда на българската музика Панайот Панайотов. 


На финала ударно шоу ще направят музикантите от група „Ку-Ку бенд“ - Борис Солтарийски, Годжи и Цветан Недялков. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+