70 000 лева са събрани за Дани от Добрич, достатъчни за процедури за над 1 година

По дарителската сметка на Дани към момента има 70 000 лева, достатъчни за провеждане на рехабилитационни процедури за над една година.

70 000 лева са събрани за Дани от Добрич, достатъчни за процедури за над 1 година

Това съобщи майка му Славина Ганчева в групата “Помощ за Дани от Добрич”, където изказа искрени благодарности на дарителите.



“Днес искам да Ви благодаря, че помогнахте на цялото ни семейство, с това да не мислим как ще плащаме рехабилитацията на Дани. Благодарение на Вас, Дани провежда непрестанно процедури, които много му помагат. Виждам всеки ден как моят мъничък и уникален син прави нещо ново и различно от предния”, написа Славина Ганчева. 

Припомняме, че Дани е роден в 31-ва гестационна седмица с тегло 1 080 грама. Цели 2 месеца прекарва в кувьоз. Когато е на 10 месеца му е поставена диагноза Детска церебрална парализа. За лечението му се извършват рехабилитационни процедури в Турция, където дават голям шанс състоянието на детето да се подобри.

Славина Ганчева посочва, че сумата от 70 000 лева е достатъчна за провеждане на процедури за над една година. Тя отправя апел да бъде подкрепена 30-годишната Ивелина Димитрова от русенското село Тръстеник, която е с долна параплегия, травма на гръбначен стълб на TX6- TX7. 

За лечението е нуждно да бъде поставена баклофенова помпа, която струва 16 200€.  Освен това провежда рехабилитации в специализирана клиника „Д-р Гечеви“ в Павел баня, а когато е вкъщи я посещава частен рехабилитатор, който работи с Ивелина 3 пъти в седмицата.

Майката на Дани призовава информацията за Ивелина Димитрова да бъде разпространена чрез социалната мрежа, за да получи помощ от добри хора.

Дарителската й сметка е Postbank, клон Русе

IBAN: BG18BPBI88981030007946

BIC: BPBIBGSF

https://bg.helpkarma.com/campaign/zaedno-za-iva-282?fbclid=IwAR0QEL4kmjBBTOIgFxQLgEiIlHwiM6-9fdKseE1tsngiIhzlHPBlM8uO-jk