Шабла ще се включи в инициативата „Да изчистим България заедно“

Шабла ще се включи в инициативата „Да изчистим България заедно“
Община Шабла отново ще подкрепи кампанията „Да изчистим България заедно“, която през 2019 година ще се проведе на 14-ти септември – Световния ден на почистването.

„Да изчистим България заедно“ е най-мащабната доброволческа на инициатива, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по-чиста и красива в дългосрочен план.


Община Шабла ще окаже съдействие на всички граждани, организации и фирми, които желаят да почистят плажовете и други любими места за отдих, замърсени пространства около домове и офиси, зелени площи, спортни и детски площадки. На желаещите да се включат в инициативата ще предоставим необходимите косумативи за почистване.


Можете да заявявате своето участие с избрано от Вас място за почистване на тел.: 05743/ 4206, ел. адрес: eco@ob-shabla.org или на място в Община Шабла – ст. 107.


Отпадъците трябва да бъдат събрани в чували до контейнерите или на удобно място за извозване. Извозването на отпадъците ще се извършва след предварителна заявка за участие.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+