Лидерската позиция ще отстояват добруджанци

На линия в Кубрат са всички футболисти на „жълто-зелените“

Лидерската позиция ще отстояват добруджанци

На пълни обороти тренират футболистите на „Добруджа“ за предстоящото шампионатно гостуване от първенството на Североизточна трета лига. В двубой от V кръг „жълто-зелените“ излизат в неделя на терена в Кубрат срещу едноименния тим. Главният мениджър и страши треньор на добричлии Светослав Петров заяви, че всички в отбора очакват оспорван мач срещу мотивиран съперник.


Ние не сме от такава голяма класа, че да си позволим да подценим съперниците в групата. Казаното се отнася и за състава на „Кубрат“, разчитащ главно на срещите на домашна сцена. Всеки един се хвърля срещу нас да се доказва, както предполагам, че ще е и сега. Въпреки всичко, важното за мен е представянето на нашите състезатели. С действията си на игралното поле те трябва да направят мача лесен, а не обратното, като по този начин защитят лидерската ни позиция в класирането, е позицията на наставникът.

Единственият футболист на „Добруджа“, пропуснал последните срещи на отбора заради травма – Кристиян Петков, вече се подготвя пълноценно със съотборниците си и ще попадне в групата за двубоя. Останалите представители на Добричка област в третото ниво на футбола у нас – „Калиакра“ и „Септември“ са домакини през уикенда, а „Устрем“ /Дончево/ почива.

Програма за срещите от V кръг в Североизточна трета лига - 14.09 /събота/, 17,00 ч.: Калиакра - Хитрино, Септември - Ботев /Н. пазар/, Светкавица - Шумен; 15.09 /неделя/, 17,00 ч.: Кубрат - Добруджа, Суворово - Бенковски и Черноломец /П/ - Тополи.