Жокера продължава напред в „България търси талант“

След като получи три пъти „да“ 26-годишният Валери Иванов – Жокера от Добрич продължава напред в предаването „България търси талант“

Жокера продължава напред в „България търси талант“



Илюзионистта представи номер, в който раздаде десет снимки на известни личности на журито, след което ги поставиха в кутия. Катерина Евро, която е част от журито, имаше задачата да разклати кутията и да изтегли една от снимките, като произволно тя избра Павел Владимиров. 

Жокера взе снимката при себе си и я пусна в специална кабина, поставена за номера му на сцената, от която след това излезе самият Павел Владимиров. 

„Ти направо ни уби“, заяви Катерина Евро. 

Валери Иванов получи „да“ от Славена Вътова, Катерина Евро и Любен Дилов-син, от Ицо Хазарта имаше „не“, но въпреки това той продължава напред в предаването по бТВ „България търси талант“.


Над 200 таланта от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената на „България търси талант“ в опит да получат поне 3 пъти „да“ и да продължат напред към полуфиналите. За целта ще трябва да впечатлят журито, а най-впечатляващият от тях ще спечели 50 000 лева и ще се превърне в звезда.