Първият училищен звънец удари в ЧСУ „Леонардо да Винчи” в Добрич

Частно езиково училище „Леонардо да Винчи” за поредна година посрещна своите ученици в първия учебен ден.

Първият училищен звънец удари в ЧСУ „Леонардо да Винчи” в Добрич


Началото на учебната година беше най-вълнуващо за първокласниците, нетърпеливи да станат част от голямото семейство на леонардовци.


С поздрав към всички се обърна директорът на ЧСУ „Леонардо да Винчи” Нели Николаева. „Приветствам ви в нашия дом, в семейството на Леонардо. Днес изпращаме една наситена с много събития, изпити и конкурси, успехи и преживелици година. Искам да благодаря на моите колеги и лично на Боряна Димитрова, че се справиха успешно с немалкото предизвикателства. Щастлива съм да споделя днес с вас, че нашите зрелостници от Випуск 2019 са вече студенти в престижни университети у нас и в чужбина. Сега те са тук при нас като гости. Веднъж Леонардо – завинаги Леонардо, както често казваме. Днес посрещаме новата учебна година с надежда и очакване да бъде още по-добра и успешна”, каза в приветственото си слово тя. Нели Николаева пожела на учениците да бъдат любознателни, любопитни и упорити в преследване на мечтите си. 


Кметът на Добрич Йордан Йорданов пожела на децата един прекрасен първи учебен ден и една ползотворна учебна година. 


С много настроение и трепет възпитаниците на ЧСУ "Леонардо да Винчи" прекрачиха прага на училището и чуха училищния звънец.