Местна коалиция издигна Атанас Атанасов за кандидат-кмет на Балчик

Местна коалиция ВМРO, ГЕРБ, СДС е подала документи днес за рагистрация в изборите за общински съветници и кметове в Общинската избирателна комисия в Балчик.

Местна коалиция издигна Атанас Атанасов за кандидат-кмет на Балчик

Местната коалиция е издигнала за кмет на Община Балчик кандидатурата на общинския съветник от ВМРО Атанас Атанасов.  Той е на 51 години, завършил е висше инженерно образование. Работил 12 години в системата на МВР. Занимава се с частна охранителна дейност на територията на крайморските добруджански общини. Общински съветник от ВМРО, един от най-активните в продължение на два мандата. 



Коалицията ВМРО, ГЕРБ, СДС ще участва на предстоящите на 27 октомври местни избори в Община Балчик и с обща листа за общински съветници, чийто водач ще бъде кандидатът за кмет Атанас Атанасов.  Трите формации ще издигнат и общи кандидати за кметове на осемте села в крайморската община, в които ще има избор. 

В прессъобщението се посочва, че двете основни политически сили в крайморската община – ВМРО, която спечели частичните избори за Общинския съвет през 2016 г. и ГЕРБ, заедно с традиционно добре представената на местно ниво СДС обединяват силите си, за да променят модела на управление в Балчик, каквото е и желанието на живеещите в общината.