Потребители на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания с отлично представяне на конкурс “Неоткрити, красиви надежди”

Потребители на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания към „ЦПЗ д-р П. Станчев – Добрич” са участвали в конкурс за хора с ментални увреждания “Неоткрити, красиви надежди” в Приморско.

Потребители на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания с отлично представяне на конкурс “Неоткрити, красиви надежди”

Под ръководството на музикалния педагог Станислава Желева трима потребители са представили художествена програма под надслов „За България с любов”, която е включвала рецитиране, танци и свирене на блокфлейта. 


Всеки един от участниците е получил индивидуална награда - грамота и статуетка за “Впечатляваща визия и сценично присъствие”. За изпълненията си на блокфлейта една от потребителите е била отличена с медал и диплом от странджанската народна певица и член на журито Златка Ставрева.


Музикалният педагог Станислава Желева са удостоили със специална награда на организаторите на конкурса Сдружение „Сияйна зора” за „Оригиналност при създаване на сценична среда за художествена програма на хора с ментални увреждания”.


Дневният център е получил и специална награда за „Най-добра художествена програма със състезателен характер”, за е получил грамота и статуетка.

Участниците са получили множество предметни награди от спонсорите на конкурса. “Удоволствието от представянето, получените награди и усмивките по лицата на нашите потребители са стимул за участия в подобни форуми, фестивали и конкурси”, посочва музикалният педагог Станислава Желевa.