КНСБ ще представи мобилното приложение VOX KNSB в информационен център в Добрич

РС на КНСБ Добрич кани гражданите и гостите на града, на 25 септември 2019 година да посетят мобилният информационен център, който ще бъде разположен от 10.00 до 18.00 часа, по ул. „Независимост“ (в района на Художествената галерия).

КНСБ ще представи мобилното приложение VOX KNSB в информационен център в Добрич

Мобилният информационен център е част от кампанията на КНСБ под мотото „Сивото убива“ и има за цел да насърчи гражданското участие в процесите и политиките за ограничаване и превенция на недекларираната заетост в България. Отново ще бъде представено новото мобилно приложение VOX KNSB, чрез което всеки работник или служител може да подаде сигнал за некоректни работодатели и фирми, както и да сподели позитивни примери за мястото, където работи. Мобилната апликация VOX KNSB е налична във всички платформи за мобилни приложения и е безплатна услуга.



Информационната кампания се реализира в изпълнение на проект „Активно гражданско участие за превенция и ограничаване на недекларираната заетост в България“, финансиран от Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от ЕС чрез ЕСФ.