Коалиция ГЕРБ (СДС) представи кандидатите си за кмет и общински съветници на Добрич

Кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова и листата за общински съветници на местната коалиция ГЕРБ (СДС) бяха представени в навечерието на Деня на Добрич от народния представител и областен координатор на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев.

Коалиция ГЕРБ (СДС) представи кандидатите си за кмет и общински съветници на Добрич

„Надежда Петкова е кандидатът ни за кмет на Добрич. Тя беше утвърдена след обстоен анализ на ситуацията в нашия град. Изпълнителната комисия на ГЕРБ се спря на тази номинация след обсъждане на няколко достойни имена. Щастлив съм, че и те са сред нас и са част от листата ни, обединени зад една безспорна кандидатура“, заяви вицеадмирал Пламен Манушев.



„Ние сме единни и ще докажем с работата си, че проблемите на Добрич могат да бъдат решавани професионално и отговорно“, категорично заяви той. Амбициозната програма, която екипът ни ще представи на обществеността, не може да бъде реализирана без ясната визия на кмет, който знае как и може, и мнозинство в местния парламент, което да го подкрепя“, посочи областният лидер на ГЕРБ.

Надежда Петкова се обърна към кандидатите за общински съветници от МК ГЕРБ (СДС) с думите: „Колеги, приятели, съмишленици, Добрич има нужда от категорична промяна. Време е да спрем да премълчаваме очевидната истина. Градът не се управлява добре. Ресурсите, оставени в наследство от предишната администрация, под формата на проекти с осигурено финансиране, се използват неефективно. Реализираните проекти впечатляват с некачественото си изпълнение. Огромен финансов ресурс се разпилява, без да се мисли дългосрочно за ефектите върху средата, в която живеем всички ние“.

Тя посочи, че професионализмът сам по себе си е нещо много важно, но е добре да е подплатен с цифри. „През последните четири години работих с много градове, с много сериозни екипи. В Шабла направихме пет проекта – за модерен спортен комплекс, реновиране на детска градина, улици и др. Варна е другият град, за който работих по осигуряването на 90 милиона лева под формата на инвестиции в паркове, пешеходни пространства, улици и булеварди, училища, детски градини. Пловдив, Русе, Велико Търново, Столична община са градовете, с които мога да продължа изброяването. Време е този опит да работи за Добрич. Време е градът да има отговорен стопанин, който има ясна визия, знае кой е правилният път и не се притеснява да отстоява позициите си, дори пред министър.

Опитът ме е научил, че нищо не може да се случи без екип. Във Ваше лице виждам съмишленици за каузата да върнем на Добрич самочувствието на град, в който хората могат да живеят достойно. Можем да го направим заедно“, категорична бе Надежда Петкова.

Тя представи и предизборния щаб, който се ръководи от областния координатор вицеадмирал Пламен Манушев.

ГЕРБ-Добрич ще открие предизборната си кампания в събота, 28 септември.

Кандидатска листа на местна коалиция ГЕРБ (СДС)

1. Надежда Димитрова Петкова

2. Веселин Николов Велев

3. Зорница Николаева Михайлова

4. Ивайло Матеев Петев

5. Красимир Христов Николов

6. Детелина Кирилова Николова

7. Иво Пенчев Пенчев

8. Камелия Койчева Йорданова

9. Димитър Валентинов Василев

10. Радослав иколаев Рачев

11. Кина Драгнева Костова

12. Галин Паскалев Господинов

13. Емил Петков Бърдаров

14. Младен Димитров Матеев

15. Павлин Колев Тодоров

16. Стефан Димитров Милев

17. Иван Димитров Иванов

18. Добрин Димитров Добрев

19. Светослав Божидаров Гочев

20. Нели Влаева Апостолова

21. Светлозар Димитров Стоянов

22. Ангел Василев Табаков

23. Мирослав Желязков Петров

24. Дженко Русев Русев

25. Деян Йорданов Стоянов

26. Красимир Коев Василев

27. Диян Христов Йорданов

28. Петя Христова Обретенова

29. Димитър Петров Димов

30. Наталия Михайловна Борисова

31. Нели Георгиева Петрова

32. Деляна Димитрова Митева

33. Радослав Симеонов Колев

34. Милен Тодоров Недев

35. Светослав Денев Паскалев

36. Георги Друмев Георгиев

37. Марияна Желязкова Георгиева

38. Любомир Василев Георгиев

39. Керан Стойков Керанов

40. Гергана Димитрова Добрева

41. Валентин Иванов Петров