НФСБ стартира кампанията си с представяне на листата за кметове и общински съветници

Кандидат-кметът за Община Добрич Йордан Апостолов и председателят на НФСБ Валери Симеонов представиха в Добрич листата за кметове и общински съветници

НФСБ стартира кампанията си с представяне на листата за кметове и общински съветници

Съратници и колеги нарече хората от листата за общински съветници в стъпителното си слово Йордан Апостолов. По думите му това са хората, чиято цел е да направят за Добрич нещо по-добро, да спрат напускането на нашите деца, за да не гаснат лампите в Добрич, за  да има кой да се грижи за родителите ни и да работи в столицата на Добруджа. 



 


„Това е отбор на хора, които са знаещи, можещи и искащи да работят за Добрич, за да върнем магията на този очарователен град. В същото време те са готови да жертват собствените си пристрастия и интереси в името на благото на гражданите на Добрич“, заяви в словото си Йордан Апостолов. Той показа и декларация, която е подписана от всичките 25 съветници в листата, в която те се съгласяват да работят само и единствено в интерес на гражданите на Община Добрич и се съгласяват да бъдат изключени от групата на общинските съветници, ако работят против обществените интереси.   

„Това е достойно поведение за всички вас и се надявам бъдещата ви работа в Общинския съвет на Добрич да бъде точно такава, за да може след известно време да се появим пред хората и с високо вдигнати чела да кажем, че ние сме си свършили своята работа“, подчерта Апостолов. Той завърши обръщението си със слогана „Ти и аз за Добрич“ и „Чуваме хората и работим за хората“. 

Председателят на НФСБ Валери Симеонов пожела успех на всички кандидати. „За първи път присъствам на представянето на такава широка листа от общински съветници, почти всички от които са представители на частния бизнес -  хора, които са създали фирми, собствени предприятия, плащат заплати, предприемчиви и хора, които са постигнали нещо в живота“, заяви пред присъстващите Симеонов. „Прекланям се пред вашата смелост, пред това, което правите. Бъдете достойни защитници на каузата за работата в интерес на Добрич!“, допълни той. 

 


НФСБ представиха кандидатите си за кметове на общини и населени места в област Добрич.  

Това са:

Красимир Атанасов Кръстев – Община Каварна

Георги Стефанов Георгиев – Община Шабла

Илия Василев Колев – село Българево

Маруся Петрова Георгиева – село Белгун

Списък с кандидатите за общински съветници на Коалиция НФСБ, АБВ, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ и Земеделски народен съюз:

101. Миленка Ненчева Георгиева

102. Милко Великов Пенчев

103. Николай Петков Нейчев

104. Димитричка Вълкова Иванова

105. Борислав Христов Каменов

106. Милен Николов Димитров

107. Георги Андреев Атанасов

108. Кирил Христов Контев

109. Александра Мариянова Недялкова

110. Константин Георгиев Николов

111. Росен Николов Димитров

112. Ивелин Иванов Сапунджиев

113. Нели Димитрова Василева

114. Атанас Спиридонов Атанасов

115. Нели Марчева Петрова

116. Миглена Маринова Славова

117. Валентин Милев Вълчанов

118. Силвия Светозарова Паскова

119. Захари Илиев Тошевски

120. Оксана Петкова Иванова

121. Юри Дойчев Дойчев

122. Александра Георгиева Петрова

123. Ангел Георгиев Димов

124. Калин Георгиев Иванов

125. Мария Николаева Бориславова

 

 

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!