„Добруджа“ се справи и с „Тополи“

Добричлии продължават с пълен актив от точки да оглавяват класирането

„Добруджа“ се справи и с „Тополи“

Футболният отбор на „Добруджа“ продължава подебната си серия в първенството на Североизточна трета лига. В мач от VII кръг добричлии се наложиха с класическото 3:0 на терена на „Тополи“, като с пълен актив от точки оглавяват уверено класирането. Резултатът за „жълто-зелените“ откри още в 5-ата мин. Кристиян Пешков. Нападателят изпълни точно отсъдената дузпа за игра в нак. поле на съперников бранител.



Не бяха изминали и пет минути след подновяването на играта от центъра и представителят на Варненска област остана с човек по-малко на игралното поле. Причината за червения картон стана грубо влизане срещу Денис Кадир. До почивката гостите оползотвориха численото си превъзходство с нов гол.

Негов автор в 43-ата мин. стана Галин Стоянов, завършил хубава атака на добруджанци. Крайното 3:0 оформи в 56-ата мин. отново младият централен нападател, който затвърди стабилните си изяви от началото на сезона с жълто-зелената фланелка. В оставащите минути до края срещата се доиграваше, като въпреки териториалния си превес, гостите така и не успяха да реализират нови попадения. В следващия шампионатен кръг „Добруджа“ гостува на „Хитрино“.