Ресторант Виста-М – вкусно обедно меню, разнообразни специалитети и добро обслужване

Ресторант ВИСТА-М предлага разнообразно и вкусно обедно меню, богат избор от специалитети, спокойна обстановка и добро обслужване

Ресторант Виста-М – вкусно обедно меню, разнообразни специалитети и добро обслужване



Заведението е добро решение за забързаното ежедневие, в което често не остава време човек да хапне на обяд. Ресторантът предлага всеки ден различно обедно меню, което включва постно ястие, както и с пилешко и свинско месо. Пилешка супа и шкембе се поддържат постоянно, а третата супа винаги е различна. За желаещите да подсладят своя ден е включен и десерт.



Обедното меню започва от 11.30 часа и е до изчерпване на количествата. Клиентите могат да закупят и храна за вкъщи. ВИСТА-М предстои да направи своя фейсбук страница, където да публикува обедното меню за улеснение на огладнелите.



Заведението е подходящо за резервация на различни поводи – рожден ден, кръщене, среща с приятели, помен или струване. При резервация клиентите имат възможност да внесат сами торта, без заплащане за разрязването й на парчета. Освен това могат да направят украса за повода и да им бъде пусната подходяща музика. Ресторантът не предлага пици, но при желание за организиране на детски рожден ден, може да бъдат приготвени.



ВИСТА-М разполага с две зали - вътрешна и външна за пушачи. Вътрешният капацитет е около 45 места, а външната тераса разполага с 40, като през зимата тя ще се отоплява.



За феновете на футбола в заведението е включен каналът Диема спорт. В комбинация с добра компания, вкусна храна и студена бира, загубата на любимия отбор няма да бъде толкова тежка.


Какво предлага ВИСТА-М

Освен приятна атмосфера и приятелско отношение от страна на персонала, заведението предлага вкусни, приготвени на момента ястия.

Ресторантът има традициони салати - шопска, селска, редена с плочка сирене, овчарска, капрезе, катък с печен пипер, гръцка, млечна, зеле с моркови, зелена салата с яйце и салата с риба тон.

Безмесните ястия включват панирани кашкавал и сирене, топени сиренца с боровинки, сирене по шопски, пиперка бюрек, пържени тиквички, миш-маш, омлет с кашкавал и сирене, сирене в пергамент и мандраджийски бюрек, който съдържа сирене, кашкавал и домат в панировка.

Предястията са език в масло, пилешки дробчета в масло, пилешки дробчета по селски, патешки сърца в масло, пилешки сърца в масло и пилешки хапки с корнфлейкс.

Супите са пилешка, шкембе и таратор, а спагетите - болонезе и карбонара.

Ресторант без скара не може, затова разбира се в менюто е включена свинска и пилешка.

Малко повече за специалитетите..

Пилешки късчета, сотирани с диви гъби и картофено пюре
Пилешко филе на късчета, сотирано на тиган с пресни диви гъби и ароматни билки, изпържено и гарнирано с картофено пюре

Пиле фантазия
Пилешко филе, изпечено на скара, отгоре с шайби домат, топено сирене и запечено с кашкавал. Издава се с гарнитура от картофи соте

Пилешка и свинска кавърма, шницел по виенски

Пилешко роле с четири вида сирена
Пилешко филе, пълнено с кашкавал и шунка, навито на роле, пържено и отгоре залято със сос от четири вида сирена

Специалитет на майстора
Пилешкото вретено с шунка, гъби и кашкавал, което е завито, изпържено на тиган и залято със сос

Пиле жулиен
Пилешко филе, нарязано на жулиени с кисели краставички, лук, пресни гъби и сметанов сос

Комбиниран сач
Пилешки карета, свински карета на скара, нарязани на жулиени и сотирани зеленчуци

Катино мезе
Свински карета на скара, нарязани на жулиени, сварени в печен сос с резен лимон и кубчета домати. Сервира се в гювече

Гондола с пилешко или свинско месо
Пържени картофи, карета и сос, запечени с кашкавал

Пилешко филе с бекон на тиган
Филето е разрязано на две, парчетата са увити в бекон и изпържени на тиган. Порцията се сервира с картофено пюре

Глазирано пилешко филе със зеленчуци
Глазурата за месото се приготвя с мед, горчица, соев сос, сол и черен пипер. Поднася се с чери домати, червен лук, пипер и сотирани зеленчуци

Пилешко кордон бльо
Пилешко с шунка и кашкавал, поднесено с пържени картофи. Специалитетът се приготвя на момента и не е полуфабрикат

Свински руладини с картофи соте
Изтънени свински карета  с плънка от бекон, гъби, чесън,стафиди, кора от лимон, лук и яйце за спойка. Руладините се навити и пържени

Животът е един - яжте вкусна храна и винаги бъдете в приятна за вас компания!


Ако вече сте огладнели, предстои ви повод или просто искате да се съберете с приятели или своето семейство, направете резервация на телефон 0898533496, Георги Георгиев.

Ресторант ВИСТА – М се намира в едноименния търговски комплекс. В заведението може да се влезе и от дясната страна на сградата. Сутрин отваря в 10.30 часа, кухнята работи до 22.30. Неделя е почивен ден.