Йордан Йорданов: Вярвам, че ще изберем развитието пред застоя

Коалиция ДБГ, ССД, НДСВ, ГН, водена от кмета Йордан Йорданов откри предизборната си кампания с джаз концерт в центъра на града.

Йордан Йорданов: Вярвам, че ще изберем развитието пред застоя

Граждани се събраха на Лапидариума срещу Община Добрич, за да изразят подкрепата си за Йордан Йорданов и кандидатите за общински съветници от листата му.



„Вече много ясно се вижда какво е да имаш голяма опора и се радвам, че всички заедно тази вечер показваме отбора на Добрич”, заяви Йорданов. „Преди да продължа напред искам да се върна четири години назад. През 2015 година аз и моят екип решихме да се кандидатираме за кмет и съветници, защото вярвахме, че Добрич има нужда от промяна, промяна в начина на взимане на решения, промяна в начина на комуникация между граждани и институции. Тази промяна днес мога да заявя, че е факт. Междувременно в нашия град се случиха много неща, хората станаха по-активни и по- критични. Реализирахме проекти, които никой преди нас не успя и вярвам, че ще изберем заедно развитието пред застоя и ангажираността пред безотговорността. Всички тези хора, които стоят до мен днес, са хора с потенциал, хора, с които аз заявявам категорично, че ще управляваме втори мандат. Нашата цел е да обединим Добрич, да обединим нашите съграждани в една обща кауза, каузата на нашия град”, допълни той.

Кандидатът за нов мандат кмет на Община Добрич Йордан Йорданов сподели, че местната коалиция няма да прави агресивна кампания с фанфари и фойерверки. В следващите дни той и неговият екип ще покажат пред гражданите какво са свършили през изминалите четири години и ще представят програмата, върху която ще работят през следващите четири. 

„Благодаря на всички тези хора, че заедно вървим към най-важната победа – обединението на всички наши съграждани за каузата Добрич”, каза в заключение Йордан Йорданов. 


Акустичната джаз формация - Меги Саркисян – вокал, Красимир Костадинов – саксофон, Чавдар Гочев – китара, Велислав Аспарухов – контрабас и Стела Стойкова – барабани, огласи центъра на града с колоритен микс от известни джаз парчета, с вплетени в тях ефектни импровизации.

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!