С песни, танци и българска музика възрастните хора от община Каварна отбелязаха своя празник

На площад „Защитата на Каварна“се събраха възрастни хора, за да присъстват на празник изпълнен с песни и танци, който беше организиран от Община Каварна и Сдружение „Съюз на пенсионерите – 2004“.

С песни, танци и българска музика възрастните хора от община Каварна отбелязаха своя празник

Приветствено слово към празнуващите поднесе ВрИД кмет на Община Каварна Митко Недев, като изрази благодарността си за всеотдайността и приноса им към общината. „Уважаеми дами и господа, бъдете здрави и все така изпълнени с енергия и желание за пълноценен живот. Нека дните Ви са пълни с радост, обич, разбиране и признателност. Бъдете щастливи, както в празниците, така и в делниците!“, каза той в приветственото си слово.


Председателят на Сдружение “Съюз на пенсионерите-2004“- Йорданка Денева поздрави всички възрастни хора с думите: „Бъдете живи и здрави, Вие и Вашите семейства. Нека всички да се уважаваме един друг, да бъдем сплотени и единни“.

За доброто настроение на празника допринесоха ДНХ“Шарено коланче“, Кичка Томова, Недялка Тодорова /председател на Клуба на пенсионера в Каварна, народна певица/ и Мина Галинова с оркестър “Веселие“– град Балчик.

Празненството завърши с дълго право българско хоро.