Млад човек е водач на листата за общински съветници на ПП ВОЛЯ в Балчик

32-годишният Йордан Монов е водач на листата за общински съветници и главен координатор на ПП ВОЛЯ в Балчик

Млад човек е водач на листата за общински съветници на ПП ВОЛЯ в Балчик

Йордан Монов е висшист, завършил е Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, специалност Туризъм. Живее и развива частен бизнес от шест години в община Балчик. 
Общинските съветници на ВОЛЯ ще настояват за целенасочено и прозрачно управление, както и за ежемесечен публичен отчет за паричните потоци в общината. Според Йордан Монов трябва да се направят необходимите стъпки за удължаването на туристическия сезон в община Балчик – чрез екотуризъм, велотуризъм, културни и спортни фестивали.
С натрупания си опит в сферата на ресторантьорството и хотелиерството той ще настоява и за популяризирането на Балчик в социалните мрежи, за да може тази част от красивото ни Северно Черноморие да стане по-известна, както за българските, така и за чуждестранните туристи. По думите на водача в листата Йордан Монов неговата цел е да даде пример на младите хора, за да останат и да се развиват в рамките на община Балчик. 



Листата за общински съветници в община Балчик на ПП ВОЛЯ е съвкупност от наложили се вече през годините хора  и млади ентусиасти, в името на приемствеността между поколенията. 

 

1.Йордан Красимиров Монов

2. Дарина Георгиева Павлова

3. Илиян Стефанов Станоев

4. Анна Великова Иванова

5. Николинка Иванова Христова

6. Марияна Георгиева Петрова

7. Атанас Петров Атанасов

 

 

 

 


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!