Йордан Йорданов: Поемам отговорност за реализацията на сложни и непопулярни проекти, защото това е начинът за решаване на трупаните с години проблеми

Йордан Йорданов: Поемам отговорност за реализацията на сложни и непопулярни проекти, защото това е начинът за решаване на трупаните с години проблеми
Кандидатът за кмет и настоящ градоначалник на Добрич Йордан Йорданов се срещна с жителите на квартала до СУ „Св.св. Кирил и Методий” и обсъди с тях проблеми, трупани с години.

Това са  дерето и повредената канализация по ул. "Хаджи Димитър" и ул. "Димитър Списаревски".  



„Получихме сигнали за осветлението, както и за чистотата.  Обяснихме на хората в детайли как се работи и какво предстои да се случи в близките месеци. До ноември ще бъде изграден колектора до Хуманитарна гимназия и изкопа ще бъде затворен. Най- много въпроси получих за улица "Хаджи Димитър". Хората бяха останали с впечатление, че работата там е приключила. Обясних, че след смяната на водопровода, предстои смяна на канализацията и цялостно асфалтиране”, каза Йорданов.


По неговите думи това ще се случи  и с цялата инфраструктура в района на училището, ще бъде проверено и дали е възможно да се отвори движението по улица „Стоил Войвода“.



„Поемам отговорност за реализацията на сложни и непопулярни проекти, защото това е единственият начин за решаването на трупаните с десетилетия проблеми”, каза в заключение Йордан Йорданов. 


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+