Коалицията, подкрепяща Йордан Йорданов: ГЕРБ-Добрич започнаха с манипулациите

В типично свой стил ГЕРБ-Добрич не успяха да изкарат и две седмици от предизборната си кампания, и започнаха открито с манипулации и спекулации.

Коалицията, подкрепяща Йордан Йорданов: ГЕРБ-Добрич започнаха с манипулациите

Кандидатът им за кмет твърди, че „Проектът за интегриран градски транспорт е заложник на некомпетентност“. Изказването е меко казано странно след като само няколко часа по-рано проектът  бе подкрепен на извънредна сесия на общинските съветници, единодушно, от всички общински съветници, включително и от тези на ГЕРБ-Добрич.



Искаме да напомним на ГЕРБ-Добрич указанията на председателя на партията им г-н Бойко Борисов от 17 септември, а те са: „Кандидатите за кметове, които ще бъдат издигнати от ГЕРБ да водят положителна кампания и да показват това, което са свършили“.

В този ред на мисли, що се отнася до компетентно управление на градски транспорт в Добрич, ГЕРБ би следвало да бъдат доста по-смирени , след като по тяхно време бе унищожен тролейбусният транспорт на града, а контактната мрежа разпродадена на безценица.

Извън предизборната полемика, добрата новина за града ни е, че благодарение на проекта за интегриран градски транспорт, булевард „Добричка  епопея“ ще бъде изцяло реновиран, ще бъдат въведени „умни“ светофари и ще бъдат закупени нови електрически автобуси, с които ще започнем обновяването и оптимизирането на градския транспорт.

 

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!