МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Приоритетите на Йордан Йорданов: Междублокови пространства, интермодален терминал и нов център

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019: Приоритетите на Йордан Йорданов: Междублокови пространства, интермодален терминал и нов център
Междублоковите пространства и малките квартални улици са фокуса на програмата на кмета на град Добрич Йордан Йорданов, който се кандидатира за втори мандат.

Приоритетите на Йорданов са публикувани на сайта на кампанията yordanov2019.com.


Прави впечатление, че документът е изключително подробен и обхваща конкретни улици и квартали. След приключването на водния проект има свободен ресурс да се увеличат ремонтните дейности на кварталните улици.


От екипа на Йорданов подчертаха, че това е програма минимум и предстои тя да се допълва, като всеки гражданин може да даде предложения към програмата.  Освен инфраструктура, Йорданов посочва, че ще се продължи с изграждането на нови детски площадки. Целта е сега те да бъдат комбинирани, да има игрища за футбол и баскетбол.  По отношение на инвестициите, Йорданов припомня, че през изминалия мандат нито един инвеститор не е напуснал града, напротив, привлечени са нови, а някои са разширили и происводството си. Основен акцент в приоритетите му е създаването на Интермодален терминал на мястото на старото военно летище.


Работа по това е започнала още през 2016 г. като по думите на Йорданов към момента имат интерес руски и китайски инвесттитори. Транспортният и логистичен хъб ще създадат възможности за създаване на ново производство, както и разширяване на услугите. Важен акцент е и изграждането на нов център. Заради некачественото изпълнение и неподходящите материали, оставането на центъра в сегашния му вид е невъзможно. По думите на Йорданов вече се работи по конкретен проект.


   


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+