Добрички рокери изненадаха с подаръци деца, лишени от родителски грижи (+СНИМКИ)

Добрички рокери изненадаха с подаръци деца, лишени от родителски грижи (+СНИМКИ)
С огромна радост и широки усмивки децата, отглеждани в 5 институции в Добрич приеха хилядите играчки, подарени им от рокерите от МК „Кан Аспарух 681”.


Припомняме, че миналата седмица сърцатите мотоциклетисти подеха инициатива за събиране на играчки, с които да зарадват децата в неравностойно положение. В продължение на 8 дни добри хора напълниха базата на рокерите с над 5000 играчки, образователни и забавни игри и много детски книги. Днес мотористите посетиха малчуганите в Центровете за настаняване от семеен тип в Добрич. Те подариха на децата както играчки, така и компютри, от които се нуждаеха. Малките им приятели приеха подаръците с много радост в очите, огромни усмивки и положителни емоции.Първата спирка от благотворителната инициатива беше Центърът за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в квартал „Балик” – четирите къщички.Децата и младежите чакаха рокерите с огромно вълнение и с много емоции приеха подаръците.След това мотоциклетистите се отправиха към Дома за медико-социални грижи в ж.к. „Добротица”.Там те бяха посрещнати от щастливите и любопитни деца, сред които бяха малката Снежи, която дари своите нови приятели с много чаровни усмивки и Ема, която гледаше с огромен интерес лъскавите мотоциклети.
Рокерите им дадоха няколко чувала с пъстри играчки, които те веднага разопаковаха и започнаха весели игри. Последни мотоциклетистите посетиха децата от ЦНСТ 1, 2 и 3  в ж.к. „Дружба”. Освен с играчки те зарадваха малчуганите с три компютъра, на които да учат и играят. Малкият Тео подари на две от децата в неравностойно положение своите тротинетки, които вече не ползва, а неговият брат Марти зарадва Алекс от ЦНСТ 3 с красива чаша, която беше закупил специално за него. 
Рокерите повозиха децата на своите мотоциклети и им казаха, че винаги могат да разчитат на тях. Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+